Om Moduo

Vi kan noget som du ikke finder andre steder

Moduo blev etableret i 2013 af Jonas Ingleby Thomsen. Jonas er tømreruddannet og var i i 10 år medejer af Furesø Byggeentreprise. Moduo er baseret på et fleksibelt carportsystem udviklet af Jonas. Carportsystemet er opbygget i moduler som kan sættes sammen på utallige måder og det meste bygges på eget værksted i Vassingerød, Lynge.
Jonas
Et billede fra Moduo fabrikken - Her har vi focus på design, kvalitet og godt håndværk

Design, kvalitet, og godt håndværk

Moduo er en lille moderne produktionsvirksomhed med fokus på design, kvalitet og godt håndværk. Kvalitet er en konsekvent tilgang igennem hele processen, fra valg af materialer, måden vi producerer på, og til det færdige resultat. Alt bliver produceret på eget værksted i Nordsjælland. Hos Moduo giver vi ”en carport” en helt ny betydning, visuelt og funktionelt.

Ideer, funktionalitet og personligt design

Hos Moduo gør vi meget ud af at finde den bedste og mest funktionelle løsning, til lige dine ønsker. Kreativitet, nysgerrighed og samarbejde skaber fantastiske resultater. Med en carport fra Moduo kan du skabe synergi med de eksisterende omgivelser. Vi giver masser af muligheder for dit personlige design, det gælder både opbygning og det visuelle udtryk.

Et billede fra Moduo fabrikken set oppefra - Her har vi focus på design, kvalitet og godt håndværk

Service til den moderne livsstil

Et af Moduo’s kernekoncepter er at vi bygger ca. 90% af carporten indendørs på vores værksted, og 10% på din adresse. Derved undgår du en længere tid med byggerod osv. Vi leverer en færdig- bygget kvalitets carport på ganske kort tid, klar til at blive taget i brug. Hos Moduo gør vi meget ud af, at det skal være så let og overskueligt som muligt . Du får hurtigt et overblik og den rette vejledning, på vej mod din nye carport.

Vi er med dig hele vejen i processen fra valg og design af din carport med tegninger og situationsplan til opsætning og aflevering af din nye carport. Kontakt os for et kundebesøg i Københavnsområdet, Nordsjælland, Midt – og Vestsjælland.

Et billede fra Moduo fabrikken set oppefra - Her har vi focus på design, kvalitet og godt håndværk

Det får du når du køber en Moduo carport:

  • Mange valgmuligheder mellem materialer, design, størrelse og indretning
  • Hjælp og vejledning til at designe den carport, der passer lige til dit hus og dine behov
  • Kundebesøg hos dig efter behov
  • Tegninger og grundplan over din unikke Moduo carport
  • Tegninger til kommunen med materialebeskrivelse og situationsplan
  • Levering og professionel opsætning af en komplet Moduo carport
  • Tilkøb af el-tilslutning ved autoriseret elektriker vi arbejder sammen med
  • Gennemgang ved aflevering af carport hvis du ønsker det
  • Vedligeholdelsesvejledning

Find os på

“Hos Moduo tager vi altid udgangspunkt i kundernes ønsker og behov. Vores carportsystem er så fleksibelt, at vi altid kan finde en løsning, som passer ind i omgivelserne. Vi bestræber os på at være kreative, fleksible og yde en høj service”