Carporte med redskabsrum

Ring og få en uforpligtende snak om dine ønsker

+45 27 62 04 53

Carport med redskabsrum

Moduo carporte fås med redskabsrum fra 6m2. En standard dobbeltcarport har 12 m2 redskabsrum, men der er mange muligheder for at få tilpasset dit redskabsrum til dine behov

Få mere plads med en carport med redskabsrum

Redskabsrummet i en Moduo carport kan udformes efter dine behov. Skal der fast gulv i redskabsrummet, skal det være isoleret, skal der være et ovenlysvindue, afhænger helt af hvad den ekstra plads skal bruges til. Skal du opbevare haveredskaber, havemøbler o.s.v., eller skal den ekstra plads bruges til opbevaring af campingudstyr, gemme ting, frostsårbare planter o.s.v. eller skal det bruges som et lille værksted, er mulighederne mange.

Der er som standard dobbeltdør i redskabsrummet, så det er nemt f.eks. at tage græsslåmaskine, havemøbler o.s.v. ind og ud. Der kan også vælges skydedør. Begge løsninger leveres med dørgreb med lås.

En carport med redskabsrum præcis som du ønsker

Hos Moduo producerer vi carporte i træ og stål i to serier, så du kan vælge, hvorledes din luksus carport skal se ud:

Stockholm-serien – funktionelt design

Hampton-serien – klassisk med rene linjer

Læs mere om begge sider på nedenstående links

Vi producerer facadebeklædning til carport med redskabsrum med træsorterne:

  • Trykimprægneret gran
  • Lærketræ
  • Thermo Ask
  • Red ceder
  • Mahogni

Det giver dig mulighed for at vælge, hvilket udtryk du ønsker. Vi overfadebehandler også træet i standardfarver:

  • Sort (RAL 9005)
  • Hvid (RAL 9010)
  • Antracit (RAL 7016)

Mod et tillæg er det også muligt at vælge individuelle farver.

Der er mange muligheder for at få opført en carport med redskabsrum i det design og de farver, du ønsker, og med en perfekt tilpasning til de eksisterende rammer.

Når du vælger at få opført en carport med redskabsrum, kan Moduo montere gulvsokkel i stål og montere et gulv på stålsokkel med 21mm karrosserifiner. Vi kan helisolere eller blot isolere loftet i dit redskabsrum samt montere lyspakke og el-installationer – så har du fået meget mere end blot et sted at parkere bilen.

Kontakt os angående din nye carport med redskabsrum

Vi hjælper gerne med at designe din carport og kommer gerne på kundebesøg i Københavnsområdet, Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland for at drøfte dine ønsker til en carport med redskabsrum. Du kan kontakte os enten via vores kontaktformular, eller ved at ringe til os på tlf. 27 62 04 53.