Carporte i træ og stål

Ring og få en uforpligtende snak om dine ønsker

+45 27 62 04 53

Carport i træ og stål

Moduo carporte i træ og stål med fokus på miljø og bæredygtighed

Størstedelen af det materiale, vi bruger på en carport, er træ. Træ er et bæredygtigt materiale og godt for miljøet. Træets naturlige mangfoldighed i tekstur og nuancer definerer ægtheden af træ. Alt det træ, vi anvender, er af bedste kvalitet, og nøje udvalgt. Vi anvender kun certificeret træ til vores carporte.

Vi bruger limtræ til alle bærende konstruktioner, når vi producerer en carport i træ og stål. Træ er fra naturens hånd et af verdens stærkeste materialer i forhold til dets vægt. De kvalitetsbegreber, der er kendetegnende for træ, gælder også limtræ. Derfor er en carport i træ fra Moduo både produceret bæredygtigt og med lang holdbarhed.

Med Moduos elegante design kombinerer vi både træets naturlige æstetik med stålets stringente og rene linjer. Du får en carport i træ og stål med lang holdbarhed og et minimalt behov for vedligehold.

Et eksklusivt udtryk med en carport i træ og stål

Udover at være stærk og ekstremt holdbar er en carport i træ og stål også visuelt smukt og elegant. En carport i træ og stål signalerer kvalitet. Uanset hvilken stilart en ejendom er opført i, vil en carport i træ og stål fra Moduo passe elegant ind i de eksisterende rammer og tilføre hele ejendommen et udtryk af høj kvalitet.

Der er mange valgmuligheder, når du vælger en carport i træ og stål fra Moduo. Ønsker du en carport, der farvemæssigt matcher ejendommen, den skal placeres ved, eller ønsker du en farve på din carport i træ, der stilmæssigt spiller op til de eksisterende rammer og bryder farverne?

Således vil en carport i træ og stål passe perfekt ind til såvel den gamle villa i murermesterstil som til den moderne ejendom med lige linjer og tidløse byggematerialer.

Stålets uovertrufne styrke ved lette og enkle konstruktioner er perfekt for at skabe rene linjer og lang holdbarhed på din carport i træ og stål. Alle vores stålkonstruktioner bliver varmegalvaniseret. Vi producerer vores stålkonstruktioner på eget værksted. På den måde kan vi hurtigt omstille os og efterkomme dine ønsker og krav til din nye carport.

En carport i træ og stål signalerer elegance og robusthed på samme.

En carport i træ og stål i to eksklusive serier

Hos Moduo producerer vi carporte i to design serier, så du kan vælge hvorledes din carport i træ og stål skal se ud:
• Stockholm-serien – funktionelt design
• Hampton-serien – klassisk med rene linjer
Der er mange tilpasningsmuligheder i begge serier, så du får præcis den carport i træ og stål, du ønsker.
Læs mere om begge design serier på nedenstående links

Glæden ved et unikt design

Vi tager altid udgangspunkt i kundernes ønsker og bestræber os på at finde den løsning, der dækker kundernes individuelle behov og krav til en carport. Der er mange muligheder for at designe din egen carport med tilpasning af standardmodellerne og med de tilvalg vi kan tilbyde for at gøre din carport helt unik og personlig. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning og vi kører gerne på kundebesøg i Københavnsområdet, Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland.

Kontakt os på tlf: 27 62 04 53, skriv til os på info@moduo.dk eller benyt vores kontaktformular.