Luksus carporte

Ring og få en uforpligtende snak om dine ønsker

+45 27 62 04 53

Luksus carport

Moduo kan opføre en luksus carport, du ikke finder andre steder

Med vores helt eget unikke produkt, kan Moduo opføre en luksuriøs carport med alle de lækre løsninger og næsten helt uden byggerod på din matrikel.

Først og fremmest signalerer en luksus carport fra Moduo kvalitet og æstetik. Hver enkelt carport kan designes helt efter dine ønsker og behov, og så den passer perfekt ind i de eksisterende rammer.

Moduo luksus carporte er ensbetydende med dygtigt håndværk og de bedste materialer fra start til færdig montering. Alle dele til din flotte carport bliver produceret på vores eget værksted i Nordsjælland, og Moduo bruger kun materialer i den bedste kvalitet.

Luksus carport i forskellige designs

Vi bygger hver enkelt carport 90% på værkstedet og de sidste 10% ved opsætning og montering ude hos dig.

Hos Moduo producerer vi carporte i to serier, så du kan vælge, hvorledes din luksus carport skal se ud:

Stockholm-serien – funktionelt design
Hampton-serien – klassisk med rene linjer

Der er mange tilpasningsmuligheder i begge serier, så du får præcis den carport du ønsker, hvad enten det drejer sig om en carport med et redskabsrum eller en carport med isoleret skur.

Læs mere om begge sider på nedenstående links

Kontakt os og hør mere om vores luksus carporte

Vi tager altid udgangspunkt i kundernes ønsker og krav til en carport. Vi hjælper dig gerne med at designe din unikke luksuscarport. Vi opfører carporte i hele landet og kommer gerne på kundebesøg i Københavnsområdet, Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland for at drøfte alle de muligheder, der er, for at skabe en luksus carport ved din bolig. Kontakt os enten via formularen her på siden, e-mail: info@moduo.dk eller ved at ringe til os på tlf. 27 62 04 53.