Håndværk
fra start til slut

Tilblivelsen af en carport fra Moduo er en lang process, hvor alle komponenter bliver nøje forarbejdede og klargjort til det store puslespil. En carport fra Moduo består af mange forskellige materialer, som hver har deres unikke egenskaber og sammen skaber en synergi, som kommer til udtryk i et stringent eksklusivt look.

Håndværk - limtræ - Moduo

Limtræ

Vi bruger limtræ til alle bærende konstruktioner. Træ er fra naturens hånd et af verdens stærkeste materialeri forhold til vægt. De kvalitetsbegreber, der er kendetegnende for træ, gælder også limtræ.

Træ

Størstedelen af det materiale vi bruger på en carport er træ. Træ er et bæredygtigt materiale og godt for miljøet. Træets naturlige mangfoldighed i tekstur og nuancer, det er ægtheden af træ. Alt det træ vi anvender er bedste kvalitet, og nøje udvalgt. Vi anvender kun certificeret træ til vores carporte.

Håndværk - træ - Moduo
Stål - Håndværk - Moduo

Stål

Stålets uovertrufne styrke ved lette og enkle konstruktioner er perfekte for at skabe rene linier og lang holdbarhed. Alle vores stålkonstruktioner bliver varmegalvaniseret. Vi producerer alle vores stålkonstruktioner på eget værksted. Det gør, at vi hurtigt kan omstille os og efterkomme kundernes ønsker og krav.

Malerarbejde

Vi overfladebehandler alt vores træ flere gange med miljøvenlig kvalitetsmaling for optimal vedhæftning og holdbarhed. Til en dobbelt carport med redskabsrum går der ca. 1600m brædder og lister til.

Håndværk - malerarbejder - Moduo
Håndværk - tagbeklædning - Moduo

Tagbeklædning

Vi har 4 typer tagbeklædning til vores carporte. Standard er det 2 lags tagpap fuldsvejset på tagkrydsfiner. Vil man have lidt mere karakter, kan vi udføre tagpap med listedækning, det giver et lidt mere arkitektonisk udtryk med de lige baner. En tredje mulighed er zink med stående dobbeltfals. Det harmonerer med både klassisk og moderne arkitektur. Rene linjer for let og elegant udtryk. En fjerde mulighed er kobber med stående dobbeltfals for et tag i luksus klasse og stil uden sidestykke.

Inddækninger

Alle vores indækninger bliver bukket på bestilling, og udført efter gamle håndværkstraditioner. Beklædning af stern og vindskeder med zink, kobber eller lakeret aluminium gør, at de er vedligeholdelsesfri. Zink kan også vælges i forskellige overflade farver.

Indækninger - Moduo Carporte
Håndværksproces - Moduo
Alle vore carporte er opbygget efter traditionelle tømrermester byggemetoder. Tagkonstruktionen er opbygget med bærende remme i limtræ, spær, undertag i malede lister og overtag, hvor imellem der kan være isolering.

Hele tilblivelsesprossen
bygger på vores filosofi om ægthed

Glæden ved at skabe noget visiuelt smukt, som har et formål, der kan glæde og begejstre mange år frem. Det er den passion, der gør at vores carporte er noget helt særligt.

Jonas Thomsen